CROPIX
VRHUNAC SEZONE NA ALDO DROSINI

TEŽAK UDARAC ZA RIJEKU, OLAKŠANJE ZA DINAMO Kapetan Rijeke ne može igrati veliko finale Hrvatskog kupa, Gojaka odvezla hitna pomoć,nije teže ozlijeđen

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. svibanj 2019. 00:09

Dinamo će dan finala dočekati u Rovinju. Modri će već u utorak put Istre, smjestit će se u svojoj staroj bazi Rovinju, odraditi tamo zadnji trening dan prije utakmice i na dan susreta krenuti za Pulu, dok će zadnju press-konferenciju Bjelica odraditi još u Zagrebu prije polaska.

Inače, u Pulu, odnosno Rovinj, idu svi igrači, čitava momčad, i oni koji igraju i oni za koje neće biti mjesta u zapisniku. Uostalom, ako Modri na Drosini podignu pehar, zaslužili su ga svi, a i da nije pehara, postao je običaj da na utakmicama budu svi igrači. Bili su i u Koprivnici kad se osvajao naslov, bili su i Zaprešiću u subotu, nema razloga da ne budu i u Puli.

Ameru Gojaku ipak ništa nije puknulo

Samo jedan Dinamov igrač trenutno je iz zdravstvenih razloga upitan za finale Kupa, radi se, naravno, o Ameru Gojaku, koji je u Zaprešiću dobio neugodan udarac u rebra pa je završio na snimanju. Dobra je vijest da ništa nije puknulo, Gojak je ostao čitav, težih posljedica nema.

Koprivnica, 190419. 
Gradski stadion. 
Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, 
NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. 
Na fotografiji: slavlje igraca Dinama, Amer Gojak.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Sad je samo pitanje koliko će trajati bol i hoće li mu smetati ili će se Gojak moći bez problema pripremati i zaigrati već u finalu Kupa u Puli. No s obzirom na konkurenciju, na širok kadar koji Bjelica ima, dojam je da nema smisla riskirati jer u veznom redu trenutno ima najviše rješenja. Samim time i dvojbi...

Dinamovci finale čekaju u Rovinju

Domagoj Pavičić u srijedu će u Puli igrati svoje treće finale Hrvatskog kupa u kojem će suparnici biti Dinamo i Rijeka. Prva je dva odigrao u modrom dresu i oba puta izgubio, sada se nada da će mu bijeli dres donijeti više sreće. Jedno finale protiv Rijeke u dresu Dinama ima i Luka Capan, koji je nastupio u objema utakmicama za Modre 2014., a na suprotnoj će se strani naći i trojka koju čine Lešković, Leovac i Gavranović, koja je Rabuzinovo Sunce “uzimala” Dinamu. Lešković i Leovac 2014., Gavranović 2017., kada je u Varaždinu bio dvostruki strijelac za Rijeku. (msu)

Linker
26. travanj 2024 10:33