Screenshot
IZNENADNA SMRT

TRAGEDIJA U ZADRU - TUŽNA I ŠOKANTNA VIJEST ODJEKNULA GRADOM Nogometni vratar preminuo nakon utakmice: 'Nemam snage otići do njegove obitelji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2017. 18:09

Iz Zada stiže tužna i potresna vijest. Umro je nogometni vratar Antonio Jurjević, koji je branio za niz klubova u drugoj i trećoj hrvatskoj ligi, objavljeno je na službenoj Facebook stranici 3. HNL Jug.

"Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut", stoji na stranici.

27-godišnji Jurjević preminuo je iznenada u svojoj obiteljskoj kući u petak nakon odigrane malonogometne utakmice.

"Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo, nemam snage otići do njegove obitelji koju dugo poznajem. Njegove braća Karlo i Josip su naši igrači, sva trojica su jako dragi mladići, jedna krasna sportska obitelj, ovo je zaista tragedija. Antonio je sinoć igrao utakmicu malog nogometa na turniru u Smiljevcu. Još tada je rekao da se ne osjeća dobro, ali nitko nije mogao ni sanjati što će se dogoditi", izjavio je za Zadarski portal vidno potreseni direktor NK Zadra Svetko Ćustić.

Inače, Jurjević je karijeru započeo upravo u Zadru, a branio je za Novalju, Primorac, Zelinu...

Linker
16. travanj 2024 16:12