Miro Gabela/HNK Hajduk

OPRAŠTAJU SE I BROJNI SPORTAŠI

TUGA NAKON OLIVEROVE SMRTI I NA POLJUDU! EMOTIVNI OPROŠTAJ OD LEGENDE SJETIO JEDNE OD NJEGOVIH NEZABORAVNIH IZJAVA 'Da bi svoja tri prva mista...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.07.2018. u 10:50

 • Tužna vijest stigla je jutros iz Splita. Velikan hrvatske popularne glazbe Oliver Dragojević umro je u splitskoj bolnici, izgubio je bitku s teškom bolesti, s kojom se proteklu godinu dana nosio u tišini. Glazbeni velikan koji je obilježio jednu eru i ostavio trag u svima nama, bio je i veliki navijač Hajduka, pa su se dirljivom porukom od Olivera oprostili i na Poljudu.

  "Gradu Splitu i Dalmaciji posvetio je brojne pjesme, posebno je bio zaljubljenik u Hajduk.

  Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: „Bio je jedan od nas“ i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

  Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk.

  Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti...

  "Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo.".

  Počivao u miru, dragi naš Olivere...", piše u oproštajnoj poruci Hajduka.

   

  Od Olivera se danas opraštaju i brojni hrvatski sportaši...

   

    

  Iz drugih medija