Reuters / Eddie Keogh Livepic / REUTERS
ODLAZAK JE GOTOVO SIGURAN

TUŽAN KRAJ NAJSKUPLJEG POJAČANJA ENGLESKOG PRVAKA Došao na velika vrata, donio im naslov prvaka, ali za njega mjesta više - nema!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2017. 22:30

Michy Batshuayi je došao u Chelsea iz Marseillea za 39 milijuna eura prošlog ljeta, kao najskuplje pojačanje londonskog kluba. Očekivanja su bila velika, ali ubrzo se našao u drugom planu menadžera Antonija Contea i do dan-danas skuplja mrvice.

Odlazak se spominje kao najrealnija opcija, a nije pomogao niti nedavni pogodak West Bromwich Albionu vrijedan naslova prvaka Engleske.

Batschuayi je zabio tri pogotka u prvenstva upisavši svega 19 nastupa, a startao je jedan jedini put. Prema tvrdnjama engleskih medija, zainteresirani su Marseille, Monaco i navodno West Ham kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Treba vidjeti što će se zaista dogoditi, ali ostanak u Chelseaju se čini kao najgore rješenje.

- Naravno, ovo je bila teška godina za mene. Znao sam da neće biti jednostavno, znao sam da dolazim u veliki klub sa sjajnim igračima. Naporno sam radio, nisam igrao, ali barem sam dosta naučio na treninzima - izjavio je Batshuayi prije nekoliko dana, a raspoloženje mu je koliko-toliko popravio pogodak protiv WBA-a.

- Sretan sam što sam mogao pomoći suigračima u tom velikom trenutku, nastavit ću tako do kraja i onda ćemo vidjeti - kaže 23-godišnji belgijski reprezentativac.

Linker
23. travanj 2024 14:59