Aleksa Terzić
 Noah K. Murray-USA TODAY Sports / USA TODAY Sports
GTA SRBIJA

U BEOGRADU POKUŠALI OTETI NOGOMETAŠA FIORENTINE, A OVAJ IM POBJEGAO KADA SU GA POKUŠALI UGURATI U PRTLJAŽNIK Nakon neviđene drame priveden dvojac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2019. 12:16

Šokantne vijesti stižu iz Beograda gdje su dvojica mladića oko tri sata ujutro pokušala oteti bivšeg nogometaša Crvene zvezde Aleksu Terzića. U međuvremenu je policija privela dvojac za kojeg se sumnja da su počinili ovo kazneno djelo.

Kako prenose mediji iz susjedstva prvo je došlo do sukoba u prometu da bi potom Audi udario nogometašev BMW u kojem se nalazio sam.

Kada je Terzić izašao iz svog automobila, dvojac ga je pokušao utrpati u prtljažnik, ali srećom po njega uspio im se oteti i pobjeći. Nakon toga mladići su sjeli u njegovo vozilo i pobjegli prema naselju Kaluđerica, gdje su kasnije i uhapšeni, a valja istaknuti kako je Terzić čitavi slučaj prijavio policiji.

Terzić se nalazio u Srbiji zbog reprezentativnih obaveza. Prošle je godine nastupao za Grafičar, da bi ovog ljeta potpisao za talijansku Fiorentinu, a u jednom se trenutku povezivao i s odlaskom u Juventus.

Linker
19. travanj 2024 15:56