REUTERS/Michael Kooren
PONOVNO U PROBLEMIMA

U GLUHO DOBA NOĆI PREBIO I TEŠKO OZLIJEDIO TAKSISTA Popularni napadač ekspresno uhićen, sprema mu se velika kazna zbog incidenta koji je izazvao šok

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2018. 18:37

Proslavljeni danski nogometaš Nicklas Bendtner uhićen je u nedjelju ujutro zbog optužbe da je slomio vilicu vozaču taxija, prenose danski mediji. Bivši Arsenalov napadač koji trenutno igra za norveški Rosenborg navodno je proveo razuzdan vikend u Kopenhagenu:

"Svi smo uzdrmani. Danska policija potvrdila je novinarima da je zaprimila poziv u pomoć u 2.41 u noći sa subote na nedjelju te navodi da je odrasli muškarac nanio ozljede drugome muškarcu", potvrdio je glasnogovornik danske taxi kompanije DanTaxi.

"Svi u kompaniji smo zgroženi i potreseni zbog ovoga događaja."

Vozač je pretrpio lom vilice te je odmah odvezen u bolnicu gdje je i operiran. Bendtner je pušten iz pritvora i očekuje ga suđenje te velika kazna.

Danski reprezentativac već je dosad imao problema s policijom, 2013. godine policija ga je uhvatila s 1,75 promila alkohola u krvi, a 2014. godine vozač taksija morao je zvati policiju jer je Bendtner skinuo remen s hlača i udarao po automobilu.

30-godišnji danski nogometaš nakon angažmana u Arsenalu igrao je za Wolfsburg, Nottingham Forest i Rosenborg. Proveo je neko vrijeme i na posudbama u Sunderlandu, Birminghamu i Juventusu.

Za Dansku je nastupio 81 put i zabio 30 golova, a zbog ozljede nije nastupio na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Linker
01. svibanj 2024 23:31