Cristiano Ronaldo
 REUTERS/Yiannis Kourtoglou / REUTERS
ŽELI OSTATI PRVO IME KLUBA

U MADRIDU SPREMAJU SENZACIONALAN TRANSFER, ALI RONALDO NE ŽELI NI ČUTI Portugalac angažirao i odvjetnike samo kako bi stopirao dolazak megazvijezde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2017. 18:45

Svjetski mediji sve češće pišu o tome kako će Real Madrid na kraju ove sezone pokušati u svoje redove dovesti Brazilca Neymara. Podsjećamo, Neymar je prošlog ljeta odlučio napustiti Barcelonu i za 222 milijuna eura, u najvećem transferu svih vremena, potpisati s francuskim PSG-om.

Ipak, ako je za vjerovati stranim medijima, Brazilac bi se nakon samo jedne sezone provedene u Francuskoj mogao vratiti u Primeru i to u redove najžešćeg rivala Barcelone, u Real Madrid. Predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez navodno svim silama želi dovesti Brazilca na Bernabeu, a za njega je interes pokazao još u vremenu kada je nosio dres Santosa.

Ali, naravno da nisu svi oduševljeni eventualnim dolaskom Neymara na Bernabeu, a možda i najnezadovoljnija je prva zvijezda kluba, Portugalac Cristiano Ronaldo. Kako prenosi španjolska Marca, Cristiano je navodno angažirao i odvjetnike koji bi trebali obaviti razgovore s prvim čovjekom kluba.

Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their third goal with Luka Modric Reuters / Eddie Keogh Livepic - 14802092
REUTERS

Naime, u slučaju da Neymar dođe u Madrid, onda Ronaldo zahtjeva da klauzula bude znatno manja kako bi mogao nesmetano napustiti Bernabeu.

Linker
27. travanj 2024 04:28