Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 19, 2019 Real Madrid coach Zinedine Zidane shields his eyes from the sun REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

NITKO NE ZNA O ČEMU JE RIJEČ

UDARAC ZA REAL! IGRAČI SE SPREMALI ZA TRENING, A ONDA JE STIGLA NEUGODNA VIJEST Zidane naprasno napustio kamp i hitno se morao vratiti u Madrid

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2019. u 16:52

 • Španjolski mediji donose vijest kako je legendarni Zinedine Zidane naprasno i iz osobnih razloga morao napustiti pripreme Real Madrida u Kanadi. Nogometaši Los Blancosa nalaze se već četvrti dan u Montrealu u sklopu priprema za nadolazeću sezonu, a vijest o iznenadnom odlasku Francuza sve je iznenadila.

  Igrače su prilikom ukrcaja na autobus i odlaska na trening o svemu obavijestili pomoćnici Gregory Dupont, Hamidou Msaidie i David Bettoni, ali točan razlog povratka u Madrid nije poznat.

  Zidane je se u Madrid vratio zajedno sa svojom suprugom, a kada bi trebao ponovno osvanuti u Kanadi također ostaje nepoznanica. Igrače će idućih nekoliko dana voditi pomoćnici David Bettoni i Hamidou Msaidie.

     

            

  Osim što neće biti na nekoliko idućih treninga, Zidane se neće susresti niti s Florentinom Pérezom i Joséom Ángelom Sánchezom koji u Montreal stižu u nedjelju, a trebali su razgovarati o eventualnim odlascima igrača i dolascima u klub.

  Iz drugih medija