Hrvatska
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
BEZ RAZUMIJEVANJA

UGLEDNI HRVATSKI NOGOMETAŠ PLATIO SKUPU KAZNU ZBOG - GLEDANJA NAŠIH RUKOMETAŠA Okrutni Atila nije imao milosti za njegovu navijačku strast!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 30. siječanj 2018. 09:03

Završeno je Europsko prvenstvo u rukometu. Svatko će iz svog kuta sređivati dojmove. I simpatizeri ove dinamične i mnogima u Hrvatskoj iznimno drage igre.

Među njima su, naravno, i nogometaši. Bivši napadač osječkih Bijelo-plavih Antonio Perošević od prošlog je ljeta član mađarskog prvoligaša Puskas Akademije. Ove zime njegov je klub jedno vrijeme proveo na pripremama u Marbelli gdje su i Osječani.

Prijateljski su ga porivi i, dakako, navijačka strast naspram naših Kauboja naveli da se bivšim suigračima priključi u gledanju TV prijenosa utakmice Hrvatska - Francuska i u dobro mu znanom i dragom društvu navija za uspjeh izabranika izbornika Lina Červara.

Osijek,010517
Stadion Gradski vrt u Osijeku. MAXtv Prva liga 31. kolo, utakmica izmedju Osijeka i Lokomotive. Na fotografiji: Antonio Perosevic
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Foto: Emica Elvedji / CROPIX

Međutim, nije znao da i nakon odrađenog treninga za svakog igrača Puskas Akademije postoje pravila o korištenju slobodnog vremena i da za svaki ‘izlet’ mora dobiti odobrenje. Ali, znao je to jako dobro trener Mađara Atila Pinter koji nije imao razumijevanja za Peroševićeve rukometne navijačke sklonosti pa je bez ikakve milosti sukladno klupskom disciplinskom pravilniku potražio onaj članak po kojem je mogao argumentirano pronaći odgovarajuću kaznu. I pronašao je.

Peroševićevom se razočaranju zbog doživljenog poraza naše reprezentacije od Francuza dodatna gorčina nakupila kada je saznao da mu je nemilosrdni Atila odmjerio novčanu kaznu od čak 4.000 eura.

Linker
19. travanj 2024 17:39