DOLAZE IZ SVIH KRAJEVA HRVATSKE

'UTAKMICA ŽIVOTA' PRED VELIKIM FINALOM! Ovo je 11 izabranih koji će u Maksimiru zaigrati protiv All star momčadi, pobjednik potpisuje ugovor s Dinamom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2018. 13:22

Utakmica života dobila je svoju momčad. Nakon višetjednih priprema, svakodnevnih treninga i zahtjevnih testiranja, žiri je izabrao mlade talente koji u ovom trenutku predstavljaju 11 najboljih, a koji će u nedjelju, 10. lipnja na Maksimiru zaigrati Utakmicu života protiv All star momčadi. No, žiri će i dalje pratiti rad svih 19 kandidata te će, ukoliko se netko od osam igrača koji se nisu izborili za A11 momčad posebno istakne u narednim danima, napraviti i promjene u zasad izabranoj prvoj momčadi. Pravila nalažu moguću zamjenu maksimalno četiri igrača, što znači da borba za momčad koja će igrati Utakmicu života još uvijek nije gotova.

Trenutno izabranih 11 kandidata A11 momčadi redom su mladi nogometaši iz svih krajeva Hrvatske. Njih su talent, naporan rad, discipliniranost i ustrajnost doveli među najbolje od stotina prijavljenih kandidata, a svoje su kvalitete u kampu dokazali glavnom menadžeru Igoru Štimcu, glavnom treneru Mariju Kožulu, pomoćnom treneru Nikoli Pokrivaču, treneru vratara Tončiju Gabriću, kondicijskom treneru Luki Radmanu i drugim članovima stručnog stožera. Ovi mladići u kratkom su razdoblju osvojili i srca brojne publike koja njihov put s oduševljenjem svakodnevno prati na malim ekranima.

Predstavljamo jedanaestoricu najboljih :

Hrvoje Humeljak iz nogometne je obitelji stoga ne čudi njegov izniman talent. Hrvoje bi uz nogometni uspjeh volio biti i kontrolor leta. Luka Leko već je ostvario dobre rezultate u Dinamu, Gruziji i Sloveniji, a Ivan Tomičić igrao je u Hajduku i Italiji. Jan Bajan je dvadesetogodišnjak iz Zagreba i student na Kineziološkom fakultetu, a kad završi fakultet, volio bi se baviti teorijom nogometa. Sandro Jurić dvadesetdvogodišnji je talentirani stoper iz Svete Klare, a tu je i njegov vršnjak Drago Lovrić iz Vinkovaca koji igra kod kuće i nada se pozornosti skauta. Fran Matić desni bek iz Velike Mlake student je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Toni Mrkić iz Zadra igra na poziciji veznog, a zadovoljan je napretkom koji je ostvario u kampu. Devetnaestogodišnji Mario Pernat iz Rijeke igrao je za Kopar, Rijeku i Lokomotivu, a među 11 najboljih ušli su i student strojarstva Dario Špoljar iz Huma na Sutli te stoper Petar Vukadin iz Livna koji trenutno igra u NK Vrapče.

Utakmica života promijenit će životni put najboljeg igrača kojeg očekuje jednogodišnji ugovor s GNK Dinamom i vrijedna novčana nagrada od 100 tisuća kuna. No, očekuje se da će i ostali finalisti pronaći svoje zasluženo mjesto u nogometnom svijetu.

Utakmicu života, koju vodi Fani Stipković, možete pratiti svake večeri (osim ponedjeljka) u prime time terminu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV), reprizno na Z1 televiziji te sve popularnijem YouTube kanalu Utakmica života.

Linker
20. travanj 2024 07:46