GettyImages / GettyImages
VELIKA HUMANA GESTA

UVIJEK ĆE OSTATI SRCE VATRENO! MANDŽUKIĆ POKAZAO KOLIKA JE LJUDINA I U JEKU NAJVEĆE KRIZE ODUŠEVIO SVOJE SLAVONCE 'Sada ćemo raditi u tri smjene'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 20:13

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić pridružio se brojnim našim sportašima koji su u vremenu koje je "pojeo" koronavirus donirali sredstva zdravstvenom sustavu i svim dionicima borbe protiv opake bolesti.

Igrač katarskog Al Duhaila i svjetski srebrni iz Rusije otprije dva ljeta donirao je materijal za izradu vizira tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima, prenosi lokalni portal Cibalia.info.

- U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje - zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala - napisao je ravnatelj te ustanove Mate Vukušić na svom Facebook-profilu.

U toj školi s proizvodnjom zaštitnih vizira započelo se prije dva tjedna. Na ideju je došao profesor računalstva i elektroskupine predmeta Danijel Pobi koji je vidio da to rade u jednoj češkoj firmi. Sada će, kako je ravnatelj Vukušić napisao, "raditi u tri smjene".

Linker
21. travanj 2024 03:59