Reyes
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
PREMINUO VELIKI NAPADAČ

VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA SVIJET NOGOMETA! U PROMETNOJ NESREĆI POGINUO REYES Napadač koji je nosio dresove velikana poput Seville, Reala...

Bivši španjolski reprezentativac José Antonio Reyes (35) koji je igrao za nekoliko europskih nogometnih velikana poginuo je u prometnoj nesreći, objavila je u subotu jedan od njegovih klubova Sevilla.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2019. 15:37

Nismo mogli gore početi dan. Napustio nas je José Antonio Reyes, poginuo je u prometnoj nesreći. Počivaj u miru - stoji na Sevillinom Twitteru.

Reyes je, osim za Sevillu, igrao za Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije 35-godišnji Reyes je odigrao 21 utakmicu i zabio je četiri gola.

Ovaj sjajni napadač stigao je u redove Arsenala u siječnju 2004. godine i bio dio fenomenalne momčadi poznate kao i 'Invincibles' kada je sastav Arsenea Wengera uzeo naslov engleskog prvaka bez poraza.

Kasnije je jednu sezonu proveo na posudbi u Real Madridu, a 2007. godine napustio je London i odmah s Atleticom osvojio dva naslova u Europskoj ligi, a zatim i tri sa Sevillom.

Zadnja sezona u vrhunskom nogometu bila mu je 2016/17, tijekom koje je igrao za Espanyol, a posljednji klub za koji je nastupao bio je drugoligaš Extremadura. U posljednje vrijeme spominjao se njegov povratak u Arsenal gdje je trebao biti pomoćni trener Unaiju Emeryju za kojeg je igrao u vremenu kada je nosio dres Seville.

Linker
19. travanj 2024 06:44