CROPIX
ODLAZI SLOVENSKI STRUČNJAK?

VELIKI ŠOK NA RUJEVICI: RIJEKA BI VRLO BRZO MOGLA OSTATI BEZ TRENERA Matjaž Kek neočekivano napušta klupu hrvatskog prvaka?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2017. 19:26

Odmah nakon šokantnog poraza kod Engleske 1:0 golom Harryja Kanea u 93. minuti, koji je izbacio Sloveniju iz kombinacija za plasman na Svjetsko prvenstvo, slovenski izbornik Srećko Katanec objavio je kako napušta klupu nacionalne momčadi.

Slovenski nogometni savez odmah je krenuo u kovanje planova za budućnost reprezentacije, a ako je vjerovati nekolicini tamošnjih medija prvi 'pick' je trener Rijeke, odnosno nekadašnji slovenski izbornik Matjaž Kek.

Kek je Sloveniju vodio od 2007. do 2011. godine. Odveo je reprezentaciju na SP 2010. godine, a od tog natjecanja Slovenija se nije uspjela kvalificirati na niti jedno veliko natjecanje.

Matjaž Kek uspješno vodi Rijeku od 2013. godine i veliko je pitanje bi li ostao istovremeno i na klupi aktualnog hrvatskog prvaka i slovenske reprezentacije, ili bi u slučaju povratka na klupu nacionalne momčadi svoje države Kek tada napustio klupu Rijeke.

Linker
20. travanj 2024 13:46