Getty Images

JEDAN JEDINI

VIDEO: AKO NIŠTA DRUGO, SIGURNO JE 'SPECIAL ONE' PO ODNOSU S MEDIJIMA Voljeli ga ili ne, ovih 10 bisera Josea Mourinha razvući će vam osmijeh na lice

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.08.2018. u 21:22

 • U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s uvjerljivih 3:0. Pretrpljeni poraz je ujedno i najuvjerljiviji domaći u karijeri Josea Mourinha, a United na Old Traffordu već više od četiri godine nije ovako dotučen.

  Novinari su nakon utakmice tražili trenera Manchestera da prokomentira debakl:

  "Ako gledamo strogo iz taktičkoga kuta, mi zapravo nismo izgubili.", izjavio je nakon utakmice portugalski strateg.

  Osim ove izjave, Mourinho je zaprepastio medije i nizom drugih 'bisera' - primjerice, kad su ga zatražili da prokomentira odlazak navijača Man. Uniteda i prije kraja utakmice, rekao je: "I ja bih... znam kako je teško doći do centra grada u ovo doba", izjavio je u svom stilu Portugalac.

  Jose Mourinho zatražio je da mu britanski novinari pokažu više poštovanja jer je, prema njegovim riječima, 'osvojio tri titule Premiershipa, a svih ostalih 19 menadžera zajedno samo dva'.

   

  Nije novost da se ekscentrični Portugalac na ovakav način obraća novinarima. Još otkako je prvi put stigao na Stamford Brigde u lipnju 2004. kao menadžer Chelseaja, Mourinho je punio medijske stupce svojim komentarima koji su - čas duhoviti, čas provokativni - zabavljali nogometnu javnost.

  Možete ga voljeti ili mrziti, ali ne možete poreći da je genijalni Portugalac uistinu osebujna ličnost.

  Pogledajte video u kojem je odabrano 10 najsmješnijih trenutaka Josea Mourinha.

   

  Iz drugih medija