REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
UVJERLJIVE POBJEDE

VIDEO: AKTUALNI PRVAK NASTAVIO SJAJAN NIZ I LOV NA OBRANU TITULE Pogledajte majstorije Parižana, Hrvati trijumfalni u Španjolskoj i Italiji

Piše: HinaObjavljeno: 10. travanj 2017. 01:02

U posljednjem susretu 32. kola francuskog nogometnog prvenstva Paris St Germain je pobijedio Guingamp 4-0 vrativši se na drugo mjesto Le Championnata.

PSG se mučio u prvom poluvremenu protiv Guingampa, a onda u razmaku od 56. do 60. minute riješio pitanje pobjednika. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Edison Cavani (60, 70), a Urugvajac je upisao i asistenciju za Angela di Mariju (56). Posljednji pogodak postigao je Matuidi u 90. minuti

U preostala dva susreta koja su igrana u nedjelju nije bilo pobjednika. Toulouse i Marseille su odigrali bez golova, dok su St Etienne i Nantes remizirali 1-1. Gosti su poveli u 15. minuti golom Prejucea Nakoulme, a izjednačio je Benjamin Corgnet u 70. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

----------------------------------------------------------------------

U 31. kolu nogometnog prvenstva Španjolske u nedjelju je Las Palmas na domaćem terenu protiv Betisa slavio sa 4-1 golovima Vicentea Gómeza (44), Kevin-Princea Boatenga (49), Jonathana Viere (62) i Jeséa (83-pen).

Hrvatski napadač Marko Livaja igrao je za Las Palmas od 77. minute, dok je Alen Halilović ostao na klupi za pričuve.

Nogometaši Eibara nastavili su pobjednički niz, dobivši treću uzastopnu utakmicu. U gostima su pobijedili Celtu sa 2-0 golovima Kikea Garcije (13) i Pedra Leona (51), te su se probili na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, koje vodi u Europsku ligu. Igrači Eibara osvojili su čak 26 bodova nakon Božićne pauze.

U ponedjeljak Real Sociedad dočekuje Sporting Gijon.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

-------------------------------------------------------------------------

U derbiju 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je u Rimu pobijedio Lazio 3-0 učvrstivši se na trećem mjestu ljestvice Serie A.

Bio je to okršaj za treće mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Napoli sada ima sedam bodova više od Lazija, ali i dostižna četiri boda manje od Rome na drugom mjestu.

Gosti su do pobjede lakše nego što se očekivalo, a strijelci su bili Jose Callejon (25) i Lorenzo Insigne (52, 90).

Ivan Strinić je odigrao cijeli susret za goste, dok je Marko Rog ušao u igru u 79. minuti. Ivan Vargić nije nastupio za domaći sastav.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

-----------------------------------------------------------------------------

Linker
26. travanj 2024 08:42