Screenshot
SLAVIO JE, ALI KRATKO

VIDEO: BIO BI TO DEBI IZ SNOVA ZA BIVŠEG VATRENOG! VAR poništio pogodak na debitantskom nastupu Marija Mandžukića, pogledajte krasnu akciju

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. siječanj 2020. 20:44

Mario Mandžukić je upisao debitantski nastup za Al-Duhail, vodeću momčad katarskog nogometnog prvenstva. Bivši hrvatski reprezentativni napadač u Katar je stigao iz Juventusa nakon što je bilo jasno da ga Maurizio Sarri nema u svojim planovima za aktualnu sezonu.

Al-Duhail je kao veliki favorit na Thani Bin Jassim stadionu u 12. kolu prvenstva ugostio Qatar SC, osmoplasiranu momčad na ljestvici. Međutim, očekivanja nije uspio opravdati, ogled je završen bez pogodaka. Al-Duhail je i dalje vodeći s 30 osvojenih bodova, u dosadašnjih 12 nastupa skupio je devet pobjeda i tri remija, od kojih su prva dva bili na početku sezone protiv Al-Arabija i Al-Rayyana.

Zanimljivo je da je Mandžukić uspio zatresti mrežu. Igrala se 13. minuta kad je postigao pogodak udarcem unutar kaznenog prostora, ali ga sudac nije priznao. Naime, VAR je označio zaleđe hrvatskog napadača. I gostima se dogodio isti scenarij, Rašidov je poentirao u 20. minuti, ali nalazio se u zaleđu pa ni njegov gol nije vrijedio.

Al-Duhail je dominirao tijekom većine susreta, no to nije uspio okruniti pogotkom za pobjedu jer su se gosti disciplinirano branili. Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu te je na kraju ipak ostao bez pogotka na debiju. Ne sumnjamo da će golovi uskoro doći, ali ipak treba voditi računa i o tome da je bivšem Vatrenom potrebno i nešto vremena kako bi uhvatio formu. Ovo mu je bila prva natjecateljska utakmica nakon skoro osam mjeseci stanke.

Linker
24. travanj 2024 17:59