UBOJITI CENTARFOR

VIDEO: DALMATINSKI ZLATAN Zabio deset golova u šest kola za klub koji je silno namučio Dinamo, pogledajte novo remek-djelo škaricama!

Piše: Miro PodrugObjavljeno: 30. rujan 2019. 01:11

Mravinčani su do vrijedne pobjede i vrha ljestvice, dijele ga sa Sinjanima, došli pogotkom golgetera trećeligaškog juga Marija Marovića u 5. minuti, bio je to njegov 10. ovosezonski pogodak u samo šest kola 3. HNL jug.

Brzu i tečnu akciju završio je ubačajem lijevi branič Branimir Borozan, a 'Zlatan iz Mravinaca', kako mu tamo tepaju, škaricama je pogodio nebranjeni dio mreže vratara Đakovića. Nakon toga Đaković je bio pobjednik, u 14. i 15. minuti obranio je udarce Marovića nogom i glavom!

Gosti su se predstavili kao dobra momčad i u posjedu lopte, no domaća obrana na čelu s vratarom Šolićem djelovala je sigurno. U završnici utakmice gosti su krenuli na sve ili ništa i otvorio se prostor za kontre Marovića i Tonija Katića, ali rezultat je i ovaj put zapečetio golgeter Marović.

Nakon utakmice je bio raspoloženiji strateg Mravinčana Siniša Jalić, od pričuvnog vratara gostiju Hrvoja Slavice, koji je bio dirigent Unešićana nakon odlaska trenera Blatnjaka! Dodajmo i da je Sloga iz Mravinaca prošle godine u Kupu dobro namučila zagrebački Dinamo, a hrvatski je prvak slavio tek nakon pogotka Marija Budimira s bijele točke.

Linker
24. travanj 2024 09:39