Screenshot: YouTube
'SVE SE VIDJELO NA TERENU'

VIDEO: DOMAĆINI NISU MOGLI VJEROVATI ŠTO JE MLADA MOMČAD DINAMA NAPRAVILA U ENGLESKOJ 'Šutjeli su i čudili se što ih je snašlo! A što će i reći...'

MODRI NA OTOKU Mario Cvitanović nakon pobjede nad mladom momčadi londonskog velikana
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. prosinac 2016. 22:41

Bio je ovo sjajan vikend za Dinamo. Momčad Ivajla Peteva na Poljudu je pobijedila Hajduk i ostala u trci za naslov prvaka, dok je druga momčad Modrih na turniru Premier League International Cup u Engleskoj pobijedila veliki Chelsea, također sa 1:0.

Nakon remija sa Swanseajem, eto stigla je i iznenađujuća pobjeda, zaista nitko nije očekivao da će ova mlada momčad Marija Cvitanovića napraviti takav ‘boom’ na Otoku. Iz Engleske nam se javio trener pobjedničke momčadi, Mario Cvitanović.

- Zaista je izgledalo dobro. Morate znati da je Chelsea osvojio zadnje dvije Lige prvaka mladih, a u toj momčadi koju smo pobijedili igrali su upravo igrači koji su osvajali taj trofej. Uostalom, znate što znači pobijediti tako veliki klub kao što je Chelsea - kazao je Cvitanović.

Pitali smo ga što su Englezi govorili nakon utakmice, vjerojatno nisu očekivali da će ih Dinamo pobijediti, prirediti iznenađenje?

- Šutjeli su i čudili se što ih je snašlo! Što će kazati, sve su valjda vidjeli na terenu. Valjda im je bilo malo čudno kako je Dinamova momčad odigrala tako dobru utakmicu i pobijedila ih na, recimo tako, njihovu terenu.

Pričao nam je da su svi njegovi dečki odigrali vrhunsku utakmicu..

- Svi su bili dobri, pa je možda nekoga uopće nepravedno isticati. Ali dobro, Mihaljević je zabio pogodak, jako dobro su odigrali Uremović, Morris... Vratar Horkaš je odlično branio, nismo imali slabog mjesta. Moramo lansirati mlade igrače, poveo sam u Englesku čak i kadeta Franjića - zaključio je Cvitanović.

Dinamovci su u 1. kolu remizirali sa Swanseajom, dok u trećoj rundi igraju s nizozemskim Feyenordoom u utorak.

Linker
21. travanj 2024 05:55