foto: youtube
VATRENO NA ULICAMA

VIDEO: DVA SVIJETA Vani 'ratno' stanje, a ovako su u autobusu ManUniteda doživjeli napade

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. svibanj 2016. 11:14

Veličanstveno je sinoć bilo na Boleyn Groundu nakon što je sudac označio kraj utakmice između West Hama i Manchester Uniteda (3:2). Bio je to emotivan trenutak za sve navijače, igrače i sve one koji imaju bilo kakve veze s legendarnim 'čekićarima'.

Da sve ne bude savršeno potrudio se dio domaćih navijača koji su uoči početka susreta napali autobus gostujućih nogometaša iz Manchestera, što je rezultiralo time da se utakmica odgodi za 40-ak minuta. Svi su žestoko osudili takvo ponašanje osim suvlasnika kluba Davida Sullivana koji je za kašnjenje susreta optužio ljude iz Manchestera i tako pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama i portalima.

On je u razgovoru za Sky Sports kazao kako su 'crveni vragovi' trebali na Boleyn Ground stići puno ranije jer su znali koliko je ovo važna utakmica i da su na ovaj način poremetili slavlje koje je predviđeno po završetku susreta.

- Jako mi je žao naših navijača. Većina njih sigurno mora nakon utakmice hvatati vlakove i autobuse i neće moći ostati na slavlju. Iz Uniteda su stigli preksano na stadion, trebali su biti tu već u 16.00 popodne, istu stvar su napravili i Tottenhamu. Ja bi ih natjerao da utakmica počne u vrijeme kad je bila i predviđena. Policija je bila vrlo blaga prema njima - kazao je Sullivan.