FOTO: Screenshot/ record.pt
SJEDI, PET

VIDEO: HRVATSKI DRAGULJ NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI Pogledajte kako majstorskim pogotkom ostavlja publiku bez daha na velikoj pozornici

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 30. travanj 2017. 19:48

Hrvatski 21-godišnji nogometaš Filip Krovinović postigao je pogodak za svoj Rio Ave protiv Nacionala u pobjedi od 2:0 i to kakav!

Krovinović je primio jednu loptu, namjetio se i nanišao te skinuo 'paučinu' sjajnom majstorijom u 74. minuti za nova tri boda Rio Avea koji zauzima sedmo mjesto u portugalskoj ligi, inače jednoj od najboljih europskih liga – ponajboljoj odmah nakon takozvanih 'Liga petice'.

Bivšem nogometašu Zagreba, inače prepoznatljivom po izvrsnoj tehnici, kontroli lopte i pregledu igre – ovo je peti gol sezone, ali to nije sve: Krovinović je proglašen najboljim klupskim igračem za veljaču i ožujak prema mišljenju navijača, a lako bi se istom nagradom mogao okititi i kada je u pitanju travanj. Inspirirani fantazist se tako predstavio javnosti igrama na visokoj razini, a dodajmo da ima i tri asistencije u 23 ovosezonska nastupa.

Majstorijama poput ove, ali i općenito razinom igara, hrvatski nogometaš je stigao i na radar najjačih portugalskih klubova poput Sporting Lisabona o čijem se interesu pisalo prije 10-ak dana, ali zasad je sve na razini priče. Tko zna, ukoliko ovako nastavi, nije nemoguće da zaista napravi još jedan iskorak na nogometnom putu.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 00:23