FOTO: Screenshot/ record.pt

SJEDI, PET

VIDEO: HRVATSKI DRAGULJ NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI Pogledajte kako majstorskim pogotkom ostavlja publiku bez daha na velikoj pozornici

AUTOR:
  • Toni Rončević

 • OBJAVLJENO:
 • 30.04.2017. u 17:48

 • Hrvatski 21-godišnji nogometaš Filip Krovinović postigao je pogodak za svoj Rio Ave protiv Nacionala u pobjedi od 2:0 i to kakav!

  Krovinović je primio jednu loptu, namjetio se i nanišao te skinuo 'paučinu' sjajnom majstorijom u 74. minuti za nova tri boda Rio Avea koji zauzima sedmo mjesto u portugalskoj ligi, inače jednoj od najboljih europskih liga –  ponajboljoj odmah nakon takozvanih 'Liga petice'.

  Bivšem nogometašu Zagreba, inače prepoznatljivom po izvrsnoj tehnici, kontroli lopte i pregledu igre – ovo je peti gol sezone, ali to nije sve: Krovinović je proglašen najboljim klupskim igračem za veljaču i ožujak prema mišljenju navijača, a lako bi se istom nagradom mogao okititi i kada je u pitanju travanj. Inspirirani fantazist se tako predstavio javnosti igrama na visokoj razini, a dodajmo da ima i tri asistencije u 23 ovosezonska nastupa.

   

  Majstorijama poput ove, ali i općenito razinom igara, hrvatski nogometaš je stigao i na radar najjačih portugalskih klubova poput Sporting Lisabona o čijem se interesu pisalo prije 10-ak dana, ali zasad je sve na razini priče. Tko zna, ukoliko ovako nastavi, nije nemoguće da zaista napravi još jedan iskorak na nogometnom putu.

   

  Iz drugih medija