Screenhsot
VATRENI VIKEND

VIDEO: I KAD NE ZABIJAJU KRAMA I DRUŠTVO, BRILJIRAJU NEKI DRUGI HRVATI U INOZEMSTVU Bivši Dinamov kapetan prekrasnim volejem odveo momčad na plus 6

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2020. 09:23

Moskovski CSKA je jučer, u 20. kolu ruske lige, kod kuće odigrao 1:1 s Uralom. Spasio se CSKA poraza u posljednjim trenucima utakmice, budući da je Fernandes izjednačio u prvoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Bistrovića.

On je u igru ušao u 68. minuti, a Nikola Vlašić je odigrao cijelu utakmicu. CSKA ima 35 bodova.

Povremeni hrvatski reprezentativac Dario Melnjak bio je strijelac za Rizespor u 24. kolu turske lige, no njegova je momčad izgubila kod Trabzonspora sa 2:5. Melnjak, koji je odigrao čitav susret, doveo je Rizespor u vodstvo od 1:0 u 36. minuti

Poljska: Antolić odveo Legiju na plus šest

Bivši Dinamov kapetan Domagoj Antolić bio je strijelac prvog pogotka za Legiju iz Varšave u 2-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Cracovije u derbiju 24. kola poljskog nogometnog prvenstva.

Screenshot: YouTube

ANTOLIĆEV GOL MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Antolić, koji je odigrao čitav susret za Legiju, u 20. je minuti utrčao na pet metara od suparničkog gola i snažnim udarcem nogom proslijedio udarac iz kuta u suparničku mrežu. Za Antolića je to drugi pogodak u sezoni. Na 2-0 povisio je Gvilia (44), a u nastavku je smanjio Hanca (51-11m).

Ivan Fiolić igrao je od 65. minute u sastavu gostiju.

Ovom pobjedom vodeća Legia je povećala prednost ispred druge Cracovije na šest bodova, Legia ima 48, a Cracovia 42 boda.

U Sloveniji, Olimpija je u subotu, u 23. kolu, kiksala odigravši samo 1:1 kod posljednjeplasiranog Rudara. Gol za Rudar zabio je Hrvat Marko Ćosić.

Linker
23. travanj 2024 06:49