Screenshot YouTube
PUKLA LJUBAV?

VIDEO: INTERNA ŠALA ILI JASNA PORUKA? Pogledajte situaciju s Neymarom i Mbappéom o kojoj bruji čitav nogometni svijet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2019. 20:39

Francuski prvak PSG deveti je put osvojio francuski Superkup svladavši Rennes u kineskom Shenzhenu s 2:1.

Parižani su do sedmog uzastopnog naslova u Superkupu došli preokretom golovima Kyliana Mbappéa (57') i Angela Di Marije (73'), nakon što je Rennes poveo u 13. minuti preko Adriena Hunoua.

PSG se tako osvetio Rennesu za senzacionalan poraz u finalu Kupa prošle sezone.

Međutim, više je pozornosti privukla situacija s proslave nakon susreta. Svjetske je naslovnice obišla scena u kojoj Mbappé odguruje brazilskog čarobnjaka Neymara i ne dopušta mu da stoji uz momčad dok traje fotografiranje i snimanje slavlja.

Sve je zajedno na prvi pogled izgledalo kao dobra šala, no Neymarovo je lice odavalo drugačiju reakciju. Očigledno je Brazilcu takav potez prisjeo pa je brzo reagirao Marco Verratti i zagrlio uvrijeđenu zvijezdu.

Neymar se odmah pribrao i pokušao popraviti raspoloženje slavivši zajedno sa suigračima, ali pogledi koje je upućivao Mbappé dali su naslutiti da odnos među njima i nije tako idiličan kako ga u klubu namjeravaju prikazati.

Podsjetimo, brazilski se nogometaš ovoga ljeta izjasnio kako je u Parizu nezadovoljan te da bi se volio vratiti u Barcelonu gdje je proveo zvjezdane trenutke, a uprava katalonskog kluba objeručke je dočekala njegovu namjeru. Pretpostavlja se da bismo do kraja ovoga prijelaznog roka trebali saznati kako će se rasplesti ova priča o megatransferu jednog od najboljih svjetskih nogometaša.

Linker
22. travanj 2024 11:59