Kim Klement / USA Today Sports
AMERIKANCI SE SPASILI

VIDEO: KAKVA ŠTETA ŠTO NIJE ODABRAO VATRENE! DA NAM JE ON BIO PROTIV FINSKE NE BI SADA STRAHOVALI ZA SP Naše gore list zabija i asistira poput Messija

Piše: HinaObjavljeno: 07. listopad 2017. 11:48

Nogometaši SAD-a ostali su u utrci za plasman na SP u Rusiji nakon što su u pretposljednjem kolu finalne CONCACAF skupine slavili kod kuće protiv Paname 4-0.

Amerikanci su pred meč u Orlandu bili tek peti u skupini i trebali su samo pobjedu protiv Panamaca, koji su imali bod više. Već u 8. minuti pogodio je Christian Pulisic, Jozy Altidore (19, 42) je do poluvremena zabio dva gola, da bi Bobby Wood (63) postavio konačnih 4-0.

Amerikanci su sada treći s 12 bodova, a posljednju utakmicu igraju kod zadnjega Trinidada i Tobaga koji je danas izgubio od Meksika (3-1). Meksikanci su se već ranije plasirali na SP, a Trinidad i Tobago je poveo preko Winchestera (65). U zadnjih 13 minuta Meksikanci su zabili tri pogotka preko Lozana (77), Hernandeza (87) i Herrere (90+3) i potvrdili prvo mjesto.

Dvoboj između Kostarike i Hondurasa otkazan je zbog oluje i igrat će se dan kasnije.

Meksiko vodi s 21 bodom ispred Kostarike (15) i SAD-a (12), Panama ima 10, Honduras 9, a Trinidad i Tobago tri boda. Prve tri selekcije idu izravno u Rusiju, a četvrtoplasirana ima interkontinentalni baraž.

Linker
26. travanj 2024 20:23