Screenshot/Youtube
NIKAD KRAJA GLUPOSTIMA

VIDEO: KAOS PONOVNO ZAHVATIO FRANCUSKU! Razulareni navijači utrčali na teren i navalili na nogometaše Lyona, pridružili im se i zaštitari

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2017. 22:25

Navijački neredi ponovno su, nakon samo tri dana mirovanja, opet glavna tema u Francuskoj. Pristalice Bastije su utrčale na travnjak prije početka utakmice protiv Lyona i nasrnule na gostujuće igrače! Utakmica je prekinuta na poluvremenu kod rezultata 0:0.

Ružne scene su se odigravale na zagrijavanju, a napadu na goste su se pridružili čak i zaštitari. Razlog ovom napadu, ako je to ikakvo opravdanje, leži u prvoj utakmici ovih dvaju klubova igranoj jesenas.

Naime, Bastia je tada pokradena od strane sudaca, barem to oni tako gledaju, a sada su eto dočekali svojih pet minuta. Zaista nevjerojatno - poslije samo nekoliko dana i nereda na utakmici upravo Lyona protiv Bešiktaša u sklopu Europske lige, ponovno svjedočimo kako nogomet pada u drugi plan zbog ovakvih 'navijača'...

Zanimljivo, ostatak stadiona nije podržao napad na igrače Lyona i izviždao je navijačku skupinu koja prati Bastiju. Lyon je prvo odbio igrati utakmicu, ali je nakon skoro sat vremena pregovora odlučio nastupiti. Međutim, utakmica je prekinuta zbog novih nereda pri rezultatu 0:0, nakon novog napada na poluvremenu.

Linker
26. travanj 2024 05:35