screenshot
TRENUTAK NEPAŽNJE

VIDEO: KOLIKO IH JE U ŽIVOTU OSVOJIO MISLIO BI ČOVJEK DA ZNA S PEHARIMA Cristiano Junior stigao na proslavu, pa ga tata poklopio 'kantom' po nosu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2019. 16:46

Atalanta je došla na korak od plasmana u Ligu prvaka. Momčad iz Bergama remizirala je protiv Juventusa u Torinu (1:1) i sada joj u posljednjem kolu treba domaća pobjeda nad Sassuolom.

Juventus je kod kuće u posljednjim trenucima utakmice stigao do remija protiv Atalante (1:1), a strijelac predivnog pogotka bio je naš Mario Mandžukić. Nakon utakmice uslijedila je velika fešta na terenu, a publika na stadionu oprostila se tako od Maxa Allegrija koji je bio ispračen pljeskom i uz transparent “Grazie Max Allegri”.

No, nije se samo on oprostio od torinske publike, isto je napravio i Andrea Barzagli, koji je u suzama napustio travnjak, bilo je to premotivno za njega.

Osim navedenog valja izdvojiti i zanimiljivu situaciju koja se dogodila kada je Cristiano Ronaldo podigao pehar pobjednika. Naime, dok je čekao da se uslika zajedno sa svjom obitelji, slučajno je u glavu peharom udario svog najstarijeg sina Cristiana Juniora.

Ipak, na sreću sve se dobro završilo, a Cristiano Junior se samo nasmijao.

Linker
26. travanj 2024 14:57