Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
KAD SVE STOJI - ON ZABIJA

VIDEO: KRALJ SPLITSKIH NOĆNIH KLUBOVA NE MARI ZA GLOBALNE PROBLEME! Pogledajte jedini pogodak s utakmice u jedinoj ligi koja se još uvijek igra

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2020. 23:01

Otkako je svijetom zavladala pandemija koronavirusa, jedino nogometno natjecanje u Europi koje se još igra je bjelorusko prvenstvo. Ono je ovoga vikenda ušlo u svoje drugo kolo, a poseban dan imao je bivši napadač Hajduka, Artem Milevski.

On je u dvoboju svog Dinama iz Bresta na gostovanju kod Slutska bio jedini strijelac u pobjedi aktualnog prvaka (0:1). Zabio je Milevski pogodak u 19. minuti, glavom nakon prekida.

Za vrijeme života u Splitu, Milevski je dobio brojne nadimke koji ga nisu simbolizirali kao profesionalnog nogometaša, već kao čovjeka koji se voli opustiti u noćnom klubu. Ipak, neki glasački listići na pojedinim izborima sadržavali su njegovo ime, što dovoljno govori kolike je simpatije navijača Hajduka stekao u kratkoj splitskoj epizodi.

Iako video zbog zakonskih regulativa povezanih s TV-pravima ne smijemo prikazati na našem portalu, možete ga pogledati ovdje.

Linker
25. travanj 2024 02:53