Roma / MAX ROSSI / REUTERS
NIZ UZBUDLJIVIH UTAKMICA

VIDEO: KUP OKRŠAJI DILJEM EUROPE Rim obojan u svijetlo plavo, Cityjeva 'petarda', Bayernova 'trica' Schalkeu, Monaco dalje nakon drame

Piše: HinaObjavljeno: 02. ožujak 2017. 00:24

U prvom susretu polufinala talijanskog nogometnog Kupa, velikom rimskom derbiju, Lazio je pobijedio Romu 2-0 upisavši prvu pobjedu protiv gradskog suparnika u posljednje četiri godine.

Lazio je poveo u 30. minuti golom Sergeja Milinković-Savića u 30. minuti, a na 2-0 je povisio Ciro Immobile u 78. minuti.

Uzvratni susret je 5. travnja.


All Goals & Highlights HD - Lazio 2-0 AS Roma... by marcelinocortese

Manchester City u četvrtfinalu FA kupa

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su u ponovljenom ogledu osmine finala pobijedili drugoligaša Huddersfield Town sa 5-1. Prvi susret koji je igran na John Smith's stadionu završio je bez golova, no uzvrat na Etihadu nije ponudio previše drame.

Gosti su poveli u 7. minuti golom Harryja Bunna i dobro se držali pola sata. No 'Građani' su do konca prvog dijela okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Leroy Sane (30), Sergio Aguero (35-11m) i Pablo Zabaleta (38).


All Goals & highlights - Manchester City 5-1... by sharmanher

U nastavku susreta City je potvrdio pobjedu s još dva gola, a strijelci su bili Aguero (73) i Ihenacho (90).

City će u četvrtfinalu gostovati kod Middlesbrougha, a u preostalim susretima četvrtfinala sastaju se Arsenal - Lincoln City, Tottenham - Millwall i Chelsea - Manchester United.

Bayern i Borussia (M) u polufinalu Kupa

Nogometaši Bayerna i Borussie Moenchengladbach plasirali su se u polufinale Njemačkog kupa te se pridružili Eintrachtu, koji je to osigurao u utorak.

Bayern je u Muenchenu s lakoćom dobio Schalke s 3-0. Lewandowski (3, 29) je bio dvostruki strijelac, a za 2-0 je zabio Alcantara (16). Schalke je utakmicu završio bez isključenog Badstubera (78).


All Goals & Highlights HD - Bayern Munich 3-0... by denysenathan

Borusssia (M) je u Hamburgu pobijedila HSV s 2-1 golovima iz penala Stindla (53) i Raffaela (61), pa su "zeleni" proslavili još jedan uspjeh nakon izbacivanja Fiorentine u Europskoj ligi. U doslovce zadnjim sekundama dvoboja Wood je postigao počasni gol za HSV.

Monaco i PSG u četvrtfinalu

Nogometaši Monaca izborili su plasman u četvrtfinale francuskog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala na gostovanju nakon produžetaka pobijedili Marseille 4-3.

Utakmica je u regularnom dijelu završila 2-2.

Monaco je vodio 1-0, 2-1 i 3-2, no Marseille se uporno vraćao i svaki put izjednačio. Ipak, kada je Thomas Lemar u 113. minuti zabio za 4-3 priči je bio kraj.


All Goals & highlights - Marseille 3-4 Monaco... by mohtv

Golove za goste zabili su Joao Moutinho (19), Kylian Mbappe Lottin (66), Benjamin Mendy (104) i Lemar (113), dok su strijelci za OM bili Dimitri Payet (43) i Remy Cabella (83, 110).

Danijel Subašić nije branio za goste.

PSG je rutinski odradio gostovanje kod drugoligaša Chamois Niortais pobijedivši 2-0. PSG je riješio susret u posljednjih 12 minuta, a strijelci su bili Javier Pastore (88) i Edison Cavani (90+3).

Linker
20. travanj 2024 09:32