Bongarts/Getty Images
SPAS U ZADNJI ČAS

VIDEO: LUDNICA U TURSKOJ Napokon pobjeda! Tudor se u posljednjim sekundama s igračem manje izvukao iz nemoguće situacije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2017. 21:05

Galatasaray je u 23. kolu turskog prvenstva slavio na gostovanju kod Antalyaspora 3:2 i tako skočio na treće mjesto na ljestvici.

Ujedno je to i prva pobjeda Igora Tudora na klupi turskog velikana, a do nje je stigao uz pravu dramu golom u petoj minuti sudačke nadoknade.

Poveli su gosti golom Brume, kojeg je Tudor vratio u sastav, u 24. minuti, a u 36. Derdiyok je povisiio na 2:0. U 44. su domaćini preko Etamea smanjili prednost Galate, a u 53. izjednačio je Kadah.


All Goals & Highlights HD - Antalyaspor 2-3...

Spomenuti Bruma je u 84. dobio drugi žuti i činilo se da će gosti otići kući s remijem, no u samom finišu dugačke nadoknade Derdiyok je na jedno nabcivanje odlično reagirao glavom i donio pobjedu.

Spomenimo i kako je Igor Tudor isključen u 33. minuti jer je preburno reagirao na jednu odluku suca Palabiyika koji je dosudio slobodni udarac za domaćine na nekih 25 metara od gola Galatasaraya. Tudor je u protestiranju u jednom trenutku uhvatio četvrtog suca Cinara za ruku i za 'nagradu' dobio premještaj na tribine.

Hrvatski stručnjak sada mora čekati odluku Turskog nogometnog saveza o eventualnoj kazni zbog koje ne bi mogao s klupe voditi momčad protiv Gençlerbirliğija u subotu na svojoj Türk Telekom Areni u Istanbulu.

Tudor je preuzeo Galatasaray 15. veljače i prvom susretu protiv Rizespora bilo je 1-1, da bi u prošlom kolu izgubio od vodećeg Bešiktaša 0-1.

Bešiktaš ima 53 boda, drugi je Istanbul Basaksehir sa 49, slijedi Galatasaray sa 43, a četvrti Fenerbahče ima 41 bod.

Rezultati by SofaScore

Linker
13. travanj 2024 14:21