CROPIX
ZDRAVKO PROTIV LEGENDE

VIDEO: MAMIĆ U EMOTIVNOM IZLAGANJU UDARIO I NA HRVATSKU KOŠARKU 'Da Bog da se meni desilo što ja želio Dinu Rađi! Ne zna ni od Rive doći do dvorane!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2018. 15:28

Zdravko Mamić je na najnovijoj press konferenciji, u svom najnovijem obraćanju javnosti govorio o nekoliko vrućih tema u hrvatskom nogometu.

Savjetnik Dinama je iz klupskih prostorija na Maksimiru pričao o Skupštini Dinama, svom suđenju, optužbi prema Luki Modriću, a na kraju se osvrnuo i na nalaz Sportske inspekcije kojim je utvrđeno kako je Davor Šuker nelegalno izabran za predsjednika HNS-a. U tom dijelu dohvatio se Mamić i Dina Rađe.

"Da Bog da se meni desilo što ja želio Dinu Rađi. Pa čovjek ne zna od Rive doći do dvorane na Gripama. Što je napravio kao navijač Hajduka? Što je napravio u klubu nasljedniku legendarne Jugoplastike koja je bila jedan od najvećih klubova Europe? Što je napravio kao šef u Savezu oko strategije, razvoja itd.? Blamažu! I on stalno dijeli lekcije! Pa takve vi promovirate! Vi stalno takve kretene promovirate!"

Mamić se tako u svom uobičajenom skakanju s teme na temu dotaknuo i problema u hrvatskoj košarci gdje je, po njegovom mišljenju, upravo Dino Rađa najveći problem.

Linker
18. travanj 2024 02:26