45th CSAA Soccer Tournament

ODAKLE SAD OVAJ?

VIDEO: NEVJEROJATAN PREKID NA UTAKMICI HAJDUKA Divlja životinja upala na travnjak i iznenadila hrvatske nogometaše, ali i publiku!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.10.2019. u 22:45

 • Jedan od najvažnijih događaja za Hrvate "down under" svakako je tradicionalni turnir hrvatskih klubova, a taj se ove godine održao u Melbourneu i to već 45. put. Jednu od utakmica prekinuo je iznimno zanimljiv - posjetitelj...

  Turnir osnovan 1974. godine jedan je od popularnijih za Hrvate u Australiji, a vodi ga Hrvatski nogometni savez Australije i Novog Zelanda.

  Za naslov najbolje hrvatske momčadi u okviru čak četiri natjecanja borilo se 56 muških momčadi (bilo je i ženskih timova), a tijekom jednog od susreta dogodio se nevjerojatan prekid.

  "Kod nas prekide izazivaju uglavnom psi, ponekad i mačke, a u Australiji su to klokani!", podijelili su video materijal na Facebooku s terena Dandenong Hajduka.

   

  Simpatični klokan iznenadio je igrače Hajduka, ali i publiku, no sve je to trajalo dosta kratko, pa je utakmica ubrzo nastavljena.

  Nakon utakmica, fešta je nastavljena u jednom od klubova, a na kojima su svirali popularni tamošnji bendovi i klape hrvatskog podrijetla...

  Iz drugih medija