Epsilon/Getty Images
KAKO IGRAŠ, NIKSI!

VIDEO: NIKOLA VLAŠIĆ IZVEO PRAVI ŠOU I TO PROTIV JEDNE OD NAJBOLJIH MOMČADI LIGE Dva gola i asistencija u čudesnoj predstavi hrvatskog reprezentativca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2019. 22:05

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić nastavio je s fantastičnim partijama u moskovskom CSKA. Vatreni je napadač već u prvome poluvremenu napravio pravi šou, i to protiv Krasnodara - izravnog suparnika za mjesto na vrhu ljestvice nacionalnog prvenstva.

Vlašić je prvi pogodak postigao iz jednaesterca kojega je sam izborio u 31. minuti kada je nakon njegova centaršuta rukom u šesnaestercu igrao Skopincev. Sudac je nakon pregledavanja VAR snimke zaključio da je opravdano dosudio najstrožu kaznu, a hrvatski je nogometaš bio neumoljiv - pogodio je neobranjivo pod samu gredu.

Drugi pogodak stigao je nakon šest minuta, a Vlašić se našao u ulozi asistenta. Dugačkim je dodavanjem pronašao Šalova koji je ispremiješao nekoliko gostujućih braniča i zatim sjajno poentirao.

Pri kraju prvoga dijela hrvatski je reprezentativac došao do drugog pogotka. Budno je pratio akciju i dočekao svoju šansu kada mu se lopta odbila na desetak metara iskosa od gola. Vlašić je ljevicom silovito pogodio bliži kut za velikih 3:0 protiv velikog rivala.

Vodstvo je smanjio napadač Krasnodara Marcus Berg golovima u 57. i 60. minuti.

Zenit i dalje drži čelnu poziciju s 23 boda, CSKA je drugi s bodom manje, a Krasnodar je treći s 20 bodova.

Linker
17. travanj 2024 23:59