Screenshot / YouTube
VESELA ATMOSFERA

VIDEO: 'NOVI ADEMI' NA DINAMOVOM OBREDU INICIJACIJE Pogledajte kako je talent Modrih na opće oduševljenje suigrača zapjevao poznati hit Novih fosila

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2019. 22:01

Fantastična je atmosfera u Dinamovoj momčadi na pripremama u turskom Beleku. Uoči nastavka sezone i europske utakmice protiv Viktorije Plzen u veljači, Modri ostvaruju pobjede u pripremnim utakmicama i pritom se izvrsno zabavljaju.

U takvo je okruženje ušetao mladi Marko Gjira koji se nedavno priključio prvoj momčadi Dinama, a na zajedničkoj je večeri morao odraditi svojevrstan obred inicijacije. Otpjevao je poznati hit Novih fosila 'Za dobra stara vremena', a ostatak društva oduševljeno ga je pozdravio pljeskom i skandiranjem.

Taj mladić iz Skradina fenomenalno se snašao u društvu Nenada Bjelice, izgleda kao da odmah može zaigrati u društvu najboljih. Konačno, upravo je za njega trener druge i mlade momčadi Igor Jovićević kazao da je “novi Dinamov Arijan Ademi”.

Trener Bjelica ga je odmah gurnuo u vatru u prvoj pripremnoj utakmici protiv Partizanija, također je igrao i protiv Dynama iz Dresdena. Sve je odradio jako dobro, čini se da on zaista već sad može odgovoriti svim najvećim zadaćama. Iznimno je talentiran, ozbiljan, na terenu djeluje kao vrhunski profesionalac.

"Moram priznati, bio sam iznenađen kad je stigao poziv za turske pripreme. Najiskrenije, nisam se nadao pozivu. Ali mislim da mi je to nagrada za igre u prvom dijelu sezone. Naravno, i golem poticaj da i dalje radim, treniram, napredujem. Kad sam dobio poziv, osjećaj je bio neopisiv, ovo je ipak europski Dinamo", izjavio je Gjira.

Linker
23. travanj 2024 02:14