REUTERS
PO PRVI PUT JAVNO REAGIRAO

VIDEO: NOVI VATRENI ZABIO U LUDOJ UTAKMICI S OSAM GOLOVA, NIKO KOVAČ NAPOKON DIGNUO GLAS 'Nevjerojatni su mi ti komentari!'

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac u gostujućoj pobjedi Wolfsburga 5-3 protiv trećeligaša Halleschera u 1. kolu njemačkog kupa.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 13. kolovoz 2019. 01:05

Odigrane su posljednje četiri utakmice 1. kola Kupa Njemačke. Stuttgart je dobio Hansu u Rostocku 1:0, a Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu, Karlsruhe je iskoristio prednost domaćeg terena i bio bolji od Hannovera 2:0, Josip Elez ostao je na klupi gostiju.

I Josip Brekalo započeo je dvoboj u Halleu na klupi, Wolfsburg je protiv trećeligaša imao velikih problema, nakon 90 minuta završilo je 3:3, a gosti su ostali s igračem manje, Guilavogoi je zaradio dva žuta. No, početkom produžetka Knoche i Brekalo zabili su dva pogotka nakon kojih se domaći više nisu mogli vratiti. Brekalo je ušao u 65. minuti, a pogodak je postigao odmjerenim udarcem sa 16 metara.

Bayern je gostovao u Cottbusu, negdašnji bundesligaš sada igra u četvrtom razredu njemačkog nogometa.

U jednosmjernoj utakmici gosti su se ispromašivali, pogađali su okvir gola, ali i došli do rutinske pobjede, zabijali su Lewandowski, Coman i Goretzka, a u posljednjim trenucima dvoboja Taz je s bijele točke postavio konačnih 1:3.

Niko Kovač u ponedjeljak je prvi puta progovorio o Ivanu Perišiću, novom igraču Bayerna.

- Nevjerojatni su mi komentari o tome kako je netko loš igrač, a da ga uopće nisu vidjeli na terenu. Ne postoji B, C ili D rješenje, svatko zaslužuje respekt - odgovorio je Kovač kritičarima dovođenja Perišića i potvrdio njegov dolazak.

- Da, bio je danas na liječničkom, on je tu, a čelnici rade na dovođenju još nekoliko pojačanja - zaključio je Kovač.

Čini se da je jedno od tih pojačanja Philippe Coutinho koji bi trebao doći na posudbu iz Barcelone, priča je poprimila ozbiljne obrise i mogla bi se rasplesti već ovaj tjedan.

Linker
19. travanj 2024 07:14