screenshot youtube
NIJE MU SJELO

VIDEO: NOVINAR GA IZBACIO IZ TAKTA! IVAN JURIĆ IZGUBIO ŽIVCE NA PRESS KONFENRENCIJI 'Kakvo ti je to jeb*** pitanje! Daj me nemoj zajeb****!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2018. 10:29

U subotu je Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić izgubila od Napolija sa 1-2. Povela je 20. minuti golom Koumaea, ali je Napoli, nakon dugog prekida zbog pljuska, izjednačio preko Ruiza (63). Četiri minute prije kraja Biraschi je nesretno pogodio svoju mrežu i donio gostima slavlje.

Iako je nedavno iznenadila Juventus u Torinu (1:1), momčad Ivana Jurića ne izgleda baš najbolje, a prema posljednjim napisima u talijanskim medijima trener Ivan Jurić, ukoliko se kriza nastavi, mogao bi uskoro postati bivši, što bi mu ujedno bio i treći otkaz u Genoi u samo godinu i devet mjeseci.

U prilog tome koliko je situacija ozbiljna ide i činjenica da je na posljednoj press konferenciji Genoe bilo jako burno. Jurić je od strane jednog novinara priupitan je li se možda čuo s predsjednikom kluba Preziosije nakon čega je Hrvat izgubio živce.

- Kakvo ti je to je**** pitanje!? Trebam li se ja brinuti o tome ili o tome da vodim momčad? Daj me nemoj zajeb****, nemoj me nervirati s takvim pitanjima?

Linker
25. travanj 2024 09:47