screenshot

SRAMOTNE SCENE

VIDEO: OSVANULA NOVA ŠOKANTNA SNIMKA PODIVLJALIH NOGOMETAŠA Ruski reprezentativci i na parkingu mlatili čovjeka do iznemoglosti!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.10.2018. u 13:41

 • Šokantna snimka na kojoj dvojica ruskih reprezentativaca Pavel Mamayev i Aleksandar Kokorin u jednom kafiću mlate poznatog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeya Gaisina obišle su svijet, a sada je osvanula još jedna na kojoj se spomenuti dvojac iživljava i na vozaču.

  Podsjećamo, Denis Pak visoki je dužnosnik u ruskom Ministarstvu industrije i trgovine i jedan je od najutjecajnijih ljudi u Moskvi. Pak je od Mamayeva i Kokorina tražio da se utišaju, a to je dvojac  izbacilo iz takta, pa su se odlučili s njim fizički obračunati. Kokorin ga je udario i stolcem u glavu nakon čega je ovaj zaradio potres mozga.

  Samo nekoliko sati nakon prve snimke pojavila se još jedna gdje je dvojac neposredno prije ulaska u kafić pretukao još jednog čovjeka na parkingu. Jasno se može vidjeti kako unesrećeni ne pokušava niti u jednom trenutku uzvratiti udarac, ali ruski reprezentativci i njihova družina ne odstaju.

   

  U jednom je trenutku žrtva uspjela i pobjeći, ali su ga Kokorin, Mamayev i ekipa sustigli i ponovno krenuli brutalno tući. Također valja istaknuti da su obojica nogometaša suspendirani od strane svojih klubova, a i radi se na tome da im se raskine ugovor.

  Tagovi
  Iz drugih medija