screenshot
VIŠAK UTAKMICA NIJE RAZLOG

VIDEO: 'OVO JOŠ NISAM VIDIO! KAKO SE OVAKVE STVARI MOGU DOGAĐATI U KLUBU KAO ŠTO JE REAL!?' Je li ovo glavni problem u 'kraljevskom klubu'?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2019. 10:56

Kako klupska nogometna sezona ide dalje, proporcionalno raste broj igrača koji zbog raznih ozljeda nisu u mogućnosti participirati u utakmicama madridskog Reala. Gotovo da na dnevnoj bazi dolaze vijesti o tome kako je netko iz kadra Zinedinea Zidanea "otpao" za sljedeći ogled ili njih nekoliko. Prije petnaestak dana to se dogodilo i s Lukom Modrićem koji se ozlijedio nedugo nakon povratka s rujanske reprezentativne obveze.

Sam trener Zidane krivi broj utakmica koji je odmah na početku sezone vrlo velik. To stoji. Igra se praktički svaka tri dana, igrači mu nemaju vremena za odmor. Ali, tako je to kod najjačih klubova. Nitko te ne pita jesi li umoran ili ne....

Ipak, neki audiovizualni materijali otkrivaju sasvim drugi trenutak iz Realovih klupskih odaja. Igrači izvode neke čudne vježbe, na snimkama se može vidjeti i Modrića kako tzv. leg press izvodi na neki drugačiji način.

Komentari na društvenim mrežama osuđuju takav režim rada. - Svatko tko redovno posjećuje teretanu zna da to nije dobar način - veli jedan. - Nikad nisam vidio nešto slično. Ne mogu vjerovati da se to događa u jednom klubu kao što je Real - domeće drugi.

Linker
24. travanj 2024 01:54