Cristiano Ronaldo
 REUTERS/Massimo Pinca / MASSIMO PINCA REUTERS
KUP DNEVNOG BORAVKA

VIDEO: OVO MOŽE SAMO ON! KOLIKO TRBUŠNJAKA U 45 SEKUNDI? Cristiano Ronaldo opet je zapalio internetska prostranstva, ovoga puta na jednostavan način

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2020. 10:34

Glavni moto korona-krize, kojeg uostalom čitavo vrijeme ponavlja i naš Nacionalni stožer civilne zaštite je - ostani doma. Piše to i na svakom televizijskom programu u Hrvatskoj, prevedena je ta inačica i na sve svjetske jezike. Svima je zajedničko, ili bi barem u ovim teškim epidemiološkim vremenima to trebalo biti, da budu kod kuće. Jedino tako spriječit će se širenje opasnog koronavirusa koji na dnevnoj bazi uzima svoje žrtve diljem zemaljske kugle.

Za ponajboljeg nogometaša svijeta, Juventusovog Cristiana Ronalda, pojam "ostani doma" znači da ostane u njegovom svijetu. Teško zamislivi luksuz Portugalac ima i kad su u pitanju alati za trening. Ima vlastitu teretanu u vili od nekoliko katova u kojoj boravi s cijelom obitelji. Njima je dakle, izolacija stran pojam, uvijek je zanimljivo, a dio te zanimljivosti dijele i sa svijetom.

Na Instagram profilu CR7 se pohvalio kako u samo 45 sekundi može napraviti čak 142 trbušnjaka! Zapanjujuće zvuči, iako se zna da je njegovo tijelo zapravo pojam koji bi se lako mogao koristiti i u udžbenicima iz anatomije.

Ne vjerujete? Pogledajte sami...

Linker
18. travanj 2024 03:55