Grazia Neri Getty Images
TOTALNI HOROR

VIDEO: PIŠTOLJEM NA BIVŠEG NAPADAČA JUVENTUSA I ZVEZDE, PUCAO U NJEGA ISPRED KUĆE Napadač prišao automobilom i izvadio oružje, a ovaj zalegao!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2020. 23:29

Darko Kovačević, bivši napadač Juventusa, Lazija i reprezentacije Srbije i Crne Gore, navodno je upucan večeras u Grčkoj. Pojedini izvori javljaju da je ipak vješto izbjegao metak, ali da ima ozljeđenu nogu...

Bivši nogometaš i donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije izašao je iz stana da preparkira automobil, a tad mu je prišao napadač.

"Vidio sam muškarca kako izlazi iz automobila i prilazi mi s ispruženim pištoljem. Instiktivno sam se bacio u desnu stranu, a zatim sam čuo pucanj. Zatim je potrčao, ušao u vozilo i nestao", rekao je napadnuti Kovačević za Kurir.

Hitna pomoć je odmah došla i odvezla ga u bolnicu. U tijeku je velika akcija policije, koja lovi počinitelje.

Mediji u Grčkoj navode da je automobil, koji je pripadao počiniteljima, policija pronašla u plamenu i da ga je neuspješno pokušala ugasiti kako bi spasila eventualne dokaze.

Tijekom karijere Kovačević je igrao za Radnički Niš, Proleter iz Zrenjanina, Crvenu zvezdu, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio i Olympiacos. Igrao je i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon što je završio karijeru u klubu iz Pireja tamo je postao sportski direktor.

U posljednje vrijeme se pisalo da bi se Kovačević mogao vratiti u Olympiakos kao glavni skaut, ali nakon ovog incidenta to više nije toliko vjerojatno...

Linker
25. travanj 2024 06:43