Screenshot: Twitter
VJEROVALI ILI NE

VIDEO: POTEZ KOJI JE ČITAV STADION OSTAVIO U TOTALNOJ NEVJERICI! KAKO LI JE OVO SAMO 'MAJSTOR' USPIO!? Navijači na tribinama se hvatali za glavu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 16:17

Utakmica između Seattle Soundersa i FC Los Angelesa u američkom MLS-u neće ostati zapamćena po kvalitetnom i spektakularnom nogometu, nego po jednom od najvećih promašaja koji će se još dugo vrtjeti na društvenim mrežama u kompilacijama sličnoga sadržaja.

Utakmica je završila rezultatom 1:1, a oba pogotka pala su nakon samo četiri minute dvoboja. U 1. minuti pogodak za domaću momčad postigao je američki napadač Jordan Morris, a izjednačio je proslavljeni meksički reprezentativac Carlos Vela u 4. minuti susreta.

28-godišnji američki napadač Christian Ramirez imao je priliku donijeti gostujućem sastavu pobjedu, no umjesto toga izveo je potez zbog kojega su se navijači na tribinama hvatali za glavu i u nevjerici promatrali što se dogodilo.

Blessing je prošao po desnome boku i poslao idealan oštar prizeman centaršut u peterac, a Ramirez se zatrčao prema golu i s doslovno dva-tri metra od gol-linije poslao loptu nebu pod oblake! To je bila jedna od onih prilika koje je zaista teže promašiti nego pogoditi.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, a igračima FC Los Angelesa za utjehu može ostati činjenica da su i dalje vodeći na ljestvici Zapadne Konferencije s 23 boda, četiri više od drugoplasiranog Los Angeles Galaxyja i pet više upravo od trećeplasiranog Seattle Soundersa.

Rezultati by SofaScore

Linker
11. svibanj 2024 04:58