Georgina Rodriguez plače
 Screenshot: YouTube
EMOTIVNA PORUKA

VIDEO: RONALDO FENOMENALNOM PARTIJOM RASPLAKAO SVOJU GEORGINU 'Ništa nisi ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog golova, nego zbog posvećenosti, zbog svega'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. ožujak 2019. 11:56

Cristiano Ronaldo se po tko zna koji put pokazao kobnim za Atletico Madrid. Sinoć je zahvaljujući njegovom hat-tricku Juventus izborio četvrtfinale Liga prvaka iako je Atletico imao dva pogotka prednosti iz prve utakmice u Madridu.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka moglo je početi slavlje na Juventusovom stadionu, a među 40-tak tisuća navijača našla se i Ronaldova obitelj i zaručnica Georgina Rodriguez, prenosi Slobodna Dalmacija.

Lijepa Georgina nije mogla sakriti oduševljenje, potekla je i suza, a na svom Instagram profilu objavila je Ronaldovu fotografiju iz mladih dana i napisala:

"Ovih 3:0 nitko nije ukrao. Zaslužio si sve ovo, ne zbog golova, nego posvećenosti, zbog svega što doneseš u klub u koji dođeš. Vučeš svoje suigrače, trenera i sve koji ti se dive i koji te podržavaju. Karma postoji. Bog zna, Bog ti je to i dao, jer je nogometni svijet tvoj. Volimo te. Cristianito, Mateo, Eva, Alana, Georgina", napisala je Ronaldova zaručnica.

Linker
21. travanj 2024 20:20