screenshot Youtube
TIJEKOM INTERVJUA

VIDEO: RONALDO SE SLOMIO PRED KAMERAMA NAKON ŠTO JE VIDIO SNIMKE SVOG POKOJNOG OCA 'Nisam očekivao da ću se rasplakati...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. rujan 2019. 11:05

Cristiano Ronaldo se rasplakao nakon što je pogledao snimke svojeg pokojnog oca, na kojima on govori koliko je ponosan na postignuća svojeg sina.

Zvijezda Juventusa nije mogla suspregnuti suze kad mu je puštena snimka njegovog oca Josea Dinisa Aveira kako govori o njemu uoči Eura koji se 2004. održavao u Portugalu.

Ronaldov je otac bio alkoholičar i bivši vojnik, a umro je od zatajenja jetre s 52 godine, te je tako propustio velik dio Ronaldova uspjeha, kao i rođenje njegove djece.

'Nikad nisam vidio ovu snimku. Ovo je nevjerojatno', rekao je Ronaldo britanskom novinaru Piersu Morganu.

Iako će cijeli intervju kod Piersa Morgana biti prikazan tek sutra, emisija Good Morning Britain već je objavila isječke iz tog intervjua u kojem se vidi kako se nogometaš rasplakao.

'Mislio sam da će intervju biti zabavan, ali nisam očekivao da ću plakati. Nisam nikad vidio ove snimke mog oca, ne znam gdje ste ih nabavili. Moram ovo pokazati svojoj obitelji... Zapravo, ja nisam potpuno ni poznavao svojeg oca. Bio je alkoholičar pa je bilo jako teško voditi normalan razgovor s njim', ispričao je Ronaldo.

Bilo mu je samo 20 godina kad je njegov otac preminuo, što znači da je propustio većinu velikih trenutaka u njegovoj nogometnoj karijeri, ali i rođenje njegovo četvero djece.

'Nije vidio ništa od toga, nije vidio kako primam nagrade i što sam postao. Moja majka i braća, čak i moj najstariji sin su to vidjeli, ali moj otac ne. Umro je mlad', dodaje nogometaš.

Prijatelj iz djetinjstva njegova oca, koji je s njim bio i u vojsci, ispričao je kako se on često znao hvaliti i govoriti da će njegov sin jednog dana biti najbolji igrač svijeta.

Drugi obiteljski prijatelji ispričali su kako je Ronaldov otac zapravo bio prepušten sam sebi i teško živio.

'Ratni veterani nisu imali novca ni posla. Ronaldov otac je imao problema i nije imao ni što jesti, pa se okrenuo piću. Prijatelji su mu kupovalli alkohol, on nije imao novca...', ispričao je jedan obiteljski prijatelj, prenosi Daily mail.

Ronaldova majka Dolores Aveiro podržavala je sina tijekom karijere. Ona je 2014. godine priznala da je bilo teških trenutaka, te ispričala da je, kad je saznala da je trudna, htjela pobaciti.

'Kad je za to saznao, rekao mi je: Pogledaj mama, htjela si me pobaciti, a sada sam ja taj koji vuče konce u ovoj obitelji', ispričala je njegova majka 2014. godine.

U intervjuu s Piersom Morganom Ronaldo je otkrio i da se jednog dana planira oženiti svojom sadašnjom djevojkom Georginom Rodriguez.

'Toliko mi je pomogla. Naravno da ju volim. Vjenčat ćemo se jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Jednog dana, zašto ne', rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se i na optužbe za silovanje te rekao da ga je to osramotilo pred djevojkom i njegovom djecom.

'Jedan dan sam sjedio u dnevnom boravku sa svojom djevojkom, a na vijestima su počeli spominjati moje ime. Djeca su čula da me se spominje na televiziji pa su požurila s kata da me vide na TV-u, a ja sam morao promijeniti program kako ne bi čuli o čemu se radi. Bilo me tako sram...', rekao je Ronaldo.

Naime, američki model Kathryn Mayorga rekla je da ju je Ronaldo 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, no on te tvrdnje opovrgava. Prošlog mjeseca su vlasti objavile da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv 34-godišnjeg nogometaša.

Mayorga nastavlja s parničnim postupkom, no Ronaldovi odvjetnici žele sve odbaciti i tvrde da je spor već riješen sporazumom i isplatom 2010. godine.

Linker
25. travanj 2024 03:40