Screenshot
TOTALNO IZGUBIO KOMPAS!

VIDEO: SUAREZ JE MALA BEBA ZA OVOGA Ugrizao ga je u glavu, dobio je crveni, a onda je uslijedio totalni show!

Bivši nogometaš Fulhama, Athletica napravio je totalni nered na utakmici paragvajske lige. Bio je doduše isprovociran, ali nitko nije očekivao ovakav potez...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2019. 17:13

Poznata je latinoamerička strast za nogometom, ali jedan nogometaš otišao je korak dalje, možemo samo napisati da je i čuveni Luis Suarez pomalo - ljubomoran.

Fernando Amorabieta, 34-godišnji branič, a koji je u karijeri igrao za Fulham, Middlesbrough, Athletic, trebao bi biti stup momčadi po iskustvu, ali on je upravo suprotno - totalno izgubio kompas.

U paragvajskom derbiju on je igrajući za svoj Cerro Porteño u stilu Luisa Suareza zagrizao protivničkog igrača, koji se samo šokiran "spustio" na travnjak. Uzvratio mu je, jer je u prethodnoj situaciji dobio laktom, a i to je vidio sudac, te je i ovaj - izletio s terena.

Protivnička Olimpija slavila je 4-2 te je ostala na prvom mjestu, dok je Cerro na trećoj poziciji.

Amorabieta je isključen, a sad ga čeka i kazna Nogometnog saveza Paragvaja koja sigurno neće biti blaga. Budući ima 34 godine, pitanje je, kad odradi kaznu, imati volje za novi početak. A možda baš hoće, da se dokaže i pokaže, pravo lice...

Screenshot

Linker
20. travanj 2024 17:11