Screenshot
BURNI DANI NA MAKSIMIRU

VIDEO: 'SVE STE BLIŽE MIROGOJU' Pogledajte kako se preko noći odvijala akcija s morbidnom prijetnjom ispred Dinamova fan shopa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2019. 18:35

Puno se toga događa posljednjih dana na Maksimiru. Osim povrataka Zorana Mamića koji je podigao puno prašine među Dinamovim navijačima, jedna od glavnih priča je i vapaj hrvatskog prvaka iz kojeg tvrde da se klub nalazi pod pritiscima pojedinih osoba za koje iz Dinama tvrde da su "od strane nadležnih državnih tijela označeni kao nositelji organiziranog kriminala u Republici Hrvatskoj".

Najnoviji dodatak cijeloj situaciji je i morbidna poruka koja je u noći sa srijede na četvrtak osvanula ispred Dinamova fan shopa.

Naime nekoliko maskiranih muškaraca postavilo je transparent i zapalilo lampione. Prijeteća poruka je bila i više nego jasna: "Sve ste bliže Mirogoju".

Snimku nemilog događaja je redakciji Jutarnjeg lista poslao jedan od čitatelja i u nastavku članka možete pogledati kako je izgledala ta akcija u kojoj je sudjelovalo nekoliko maskiranih osoba.

Inače, cijeli su incident potvrdili i iz Dinama koji su na upit novinara Jutarnjeg odgovorili:

"Možemo vam potvrditi ono što navodite u vašem pitanju. To smatramo kaznenim djelom prijetnje i u tom ćemo smislu podnijeti odgovarajuće prijave PU Zagrebačkoj. Očekujemo kako će počinitelji tog djela biti otkriveni u najkraćem mogućem roku."

Linker
24. travanj 2024 05:39