zdravko__mamic / INSTAGRAM

POGLEDAJTE KAKO SE ZABAVLJA

VIDEO: ZDRAVKO MAMIĆ RASKOPČANE KOŠULJE NA SLAVLJU PJEVA 'NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA' Na Instagramu osvanuo novi video bjegunca: 'Opet me snimaju'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 16.10.2018. u 09:49

 • Video snimka na kojoj Dinamov savjetnik i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem Zdravko Mamić raskopčane bijele košulje te bez potkošulje pleše i pjeva na pjesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" objavljena je na Instagramu.

  Video je objavljen na profilu koji nosi naziv "zdravko__mamic" koji za profilnu fotografiju ima fotografiju Zdravka Mamić te kojem u prostoru za biografiju korisnika pišu "Sve ću vas pobjedit" i poveznica na Građanski nogomentni klub Dinamo (gnkdinamo.hr).

  Kako profil nema plavu kvačicu kojom su označeni vjerodostojni profili, ne može se reći pripada li profil zaista Mamiću. Korisnik "zdravko__mamic" prati 370 profila, dok njega prati 7.343 profila, a do danas je objavio 318 objava.

  Korisnik "zdravko__mamic" naslovio je video Dinamovog savjetnika s "OPET ME SNIMAJU", u 15 sati pogledan je 5.744 puta. Komentari na video većinom su iskazi potpore Mamiću, no ima i par koji su mu spočitnuli da pleše na i pjeva "četničke" pjesme, a jedna je osoba prozvala i hrvatsko pravosuđe. Vrijeme i lokacija na kojem je Mamić snimljen iz videa se ne daju otkriti, no pretpostavka je da je nastao nedavno.

  Podsjećamo, bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinama nepravomoćno je u lipnju osuđen na šest i pol godina zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna. Uoči izricanja presude na osječkom sudu Mamić je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu i ondje dobio utočište na temelju činjenice da uz hrvatsko ima i bosanskoheregovačko državljanstvo.

  Iz drugih medija