Screenshoot
KRAJNJE NEPROFESIONALNO

VIDEO: ZLATAN JE REKAO ZBOGOM AMERICI Na provokacije navijača odgovorio hvatanjem za testise! Amerikanci mu zamjeraju, na tronu je novi kralj MLS-a

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 11:30

Gradski derbi nogometnih klubova u Los Angelesu završio je pobjedom Los Angeles FC-a nad LA Galaxyjem, i to rezultatom 5:3. Bio je to četvrtfinale doigravanja u MLS-u, a stvari bi vrlo vjerojatno za europsku javnost bile mnogo manje zanimljive da u tom dvoboju, kao i u ligi općenito, ne sudjeluje Zlatan Ibrahimović.

Nekadašnji igrač Juventusa, Intera, Milana, Barcelone i Manchester Uniteda je doduše, kasno sinoć po hrvatskom vremenu možda i odigrao posljednji susret za Galaxy. Jer, njegovi su ispali iz konkurencije za osvajanje MLS-a, a Ibra je već najavio da bi se u zimskom prijelaznom roku mogao vratiti u neki europski klub.

U obračunu dva najbolja strijelca MLS-a pobjedu je sa svojim FC-jem odnio Carlos Vela. To što je Galaxy poražen nije najbolje "sjelo" nekadašnjem švedskom reprezentativcu koji je travnjak napustio držeći se za međunožje.

Amerikanci su to protumačili kao krajnje nepristojnu gestikulaciju te ga, barem po njima, ne amnestira niti to što su ga provocirali navijači domaćeg FC-ja.

Linker
23. travanj 2024 18:00