screenshot
TEŽAK NOĆNI ŽIVOT

VIDEO: ZVIJEZDA CHELSEAJA NAPRAVILA KAOS U TAKSIJU, PA ODBILA PLATITI ŠTETU Drama trajala sve dok nije stigla policija koja ga je odvela do bankomata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2019. 13:25

Do dolaska u londonski Chelsea, Ross Barkley vrijeme je provodio u svom rodnom Liverpoolu. On je dijete Evertona za kojeg je nastupao u svim omladinskim kategorijama, kao i u osam godina seniorske karijere. Logično je stoga, da će se iz Londona u trenucima slobodnog vremena malo zaputiti kući, iako je raspored u engleskom i europskom nogometu za tamošnje klubove poprilično popunjen.

Ipak, veznjak Chelseaja dao si je oduška pa se odlučio malo zabaviti u jednom noćnom klubu. Sve je bilo u redu dok se Barkley nije odlučio krenuti na povratak kući. Tada je u jedan liverpulski taksi ušao s kebabom i pomfrijem u rukama, što mu je u tijeku vožnje ispalo na pod.

Taksist se ljutio jer mu je engleski reprezentativac zaprljao automobil, a na kraju mu je Barkley odbio platiti vožnju i troškove čišćenja.

Tek kada je za sve to doznala policija, snage reda su ga prisilile da ode do obližnjeg bankomata i podigne novac za čišćenje i vožnju.

Nastavak je to "svakakvih stvari" koje izvan terena rade nogometaši Chelseaja. Prije koji dan batina je dobio Danny Drinkwater, a sad i ovo....

Vrijedi spomenuti da Chelsea već u srijedu gostuje u Francuskoj kod Lillea u susretu drugog kola Lige prvaka. Možda baš zbog ovog incidenta Barkley bude odstranjen iz prve momčadi... To bi značilo da će priliku od starta dobiti Mateo Kovačić.

Linker
20. travanj 2024 09:02