REUTERS/Massimo Pinca
TEORIJA ZAVJERE

'VIDI, DRAGI MOJ VIRGIL': POTPUNI OBRAT U PRIČI O KOJOJ SE RASPISALO POLA EUROPE Nije sestra Ronaldo: Tko je zapravo autor žestoke poruke Van Dijku...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2019. 18:47

Kako to obično biva kada ne osvoji nagradu, Cristiano Ronaldo rijetko se pojavi na ceremonijama, pa je tako to bio slučaj i ove godine U Parizu gdje je Leo Messi po šesti puta uzeo Zlatnu loptu. Ovaj put izgovor je bila svečanost u Milanu gdje su se dodjelivale nagrade za najbolje u Seriji A.

Drugoplasirani u poretku za Zlatnu loptu, Virgil Van Dijk u jednom se trenutku našalio na račun Portugalca:

- Ronaldo se nije pojavio na dodjeli, znači li to da imaš sada rivala manje u borbi za nagradu - upitala je novinarka, a Van Dijk je uzvratio: Je li Ronaldo stvarno bio rival?.

Ove riječi Nizozemca nisu se dopale sestri CR7 Katiji Aveiro koja je odmah uzvratila na svojem Instagram profilu, ali dan kasnije uslijedio je veliki obrat u čitavoj priči, jer, poruka je navodno 'promijenjena' nakon što je u prvi mah bila napisana iz prvog lica, što je pojedince navelo na ideju da je to napisao Cristiano Ronaldo osobno.

Je li ovo pisao Ronaldo ili njegova sestra zaključite sami.

- Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti nagradu. Iako je (sam) osvojio važne kolektivne titule. Ali, to je neka druga rasprava i u budućnosti ćemo vidjeti gdje će ići istina o nogometu. A sada, dragi Virgile gdje god ti ideš, Cristiano Ronaldo je bio tisuću puta. Vidi, moj dragi Virgil, taj Cristiano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Cristiano je čak bio i najbolji igrač i strijelac države u kojoj ti igraš. Štoviše, bio je (sam) mnogo mlađi od tebe. Onda, dragi Virgile, Cristiano je otišao na druga odredišta i postao najbolji igrač u povijesti Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virgil? Vjerojatno obzirom da te je ovaj klub, i sam Ronaldo, već pobijedio u finalu Lige prvaka - to je samo dio objave koju je napisala Aveiro.

Ili njezin brat...

Linker
26. travanj 2024 07:45