CROPIX
TEŠKE OPTUŽBE

VUKOJEVIĆ DOBIO KAZNENU PRIJAVU, NIJE PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE Bivši Vatreni prijetio da supruzi da će ubiti i nju i majku i ženinu sestru!?

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 09. svibanj 2020. 14:00

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Iz PU zagrebačke potvrdili su za Jutarnji list da je provedeno kriminalističko istraživanje nad bivšim nogometašem. Dodali su da je, po prijavi koja je protiv njega podnesena, Vukojević priveden u četvrtak u službene prostorije policije.

Prema neslužbenim informacijama, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njezinu sestru i majku.

Policija je obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li Vukojević vatreno oružje.

U međuvremenu, kako piše Telegram, istražitelji su ocijenili kako imaju dovoljno dokaza protiv Vukojevića, pa je protiv izbornika mlade reprezentacije podnijeta kaznena prijava, a on je predan pritvorskom nadzorniku, što znači da nije pušten da se brani sa slobode.

Nakon ispitivanja Vukojevića, Državno odvjetništvo će odlučiti hoće li od suda tražiti da mu se odredi istražni zatvor...

Linker
14. travanj 2024 20:57