Ronald Gorsic / CROPIX
AUTO MU ZASUT JAJIMA

ZA NJEGA U SPLITU NIJE DOBRO POČELO Igrač Hajduka nakon nedavne provale u stan doživio novi šok: Razbijeno mu je staklo i probušene gume na automobilu

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. listopad 2018. 18:34

Bassel Jradi nema sreće u Splitu ili se nekom ozbiljno zamjerio. Na njegovu žalost, realnija je druga opcija. Policija još ne zna kome se točno zamjerio u oba slučaja, međutim u dva tjedna bio je žrtva krađe iz unajmljenog stana, a zatim mu je pred dva dana razbijen automobil parkiran ispred zgrade u kojoj živi. U svakom slučaju nisu u pitanju navijači jer 25-godišnji Libanonac sa danskom putovnicom tek je sredinom kolovoza stigao u Hajduk, rijetko je do sada igrao i nema kontakta s navijačima.

Dakle, kako se sve dogodilo? Dok je momčad Hajduka (s njima i Jradi) boravila pet dana izvan Splita spajajući gostovanja u Puli i Vrapču krajem rujna, ustanovljeno da su iz Jradijevog splitskog stana nestali novac i stvari vrijedne 15.000 kuna.

Screenshot

Policija pritom nije krađu okarakterizirala provalom jer novac (cca 10.000 kuna), playstation i ostale stvari iz stana je netko odnio posluživši se regularnim ključem. Ustanovilo se potom da su za krađu osumnjičene dvije ženske osobe s kojima je Jradi prethodno došao u kontakt.

Dva tjedna nakon pljačke stana, razbijeno je zadnje staklo, probušene sve četiri gume na njegovom automobilu koji je pritom gađan jajima!? Automobil je bio ispred njegovog stana u Dubrovačkoj ulici, a Jradi ga je unajmio od rent-a-car tvrtke. Šteta će biti nadoknađena iz kasko osiguranja, ali očito se Jradi nekome zamjerio, a taj “netko” nisu navijači. Zanimljiva je priča oko Libanonca koji je kroz dva mjeseca u Splitu prošao toliko toga...

Linker
24. travanj 2024 18:57