Facebook

'HVALA SVIM HRVATIMA'

ZDRAVKO MAMIĆ OTKRIO OŽILJKE OD RANJAVANJA Pogledajte emotivno obraćanje Dinamovog savjetnika koji se oporavlja od zadobivenih ozljeda

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.08.2017. u 15:18

 • Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, objavio je na Facebooku ožiljke od ranjavanja pri pokušaju atentata u Tomislavgradu.

  Policija još uvijek traga za napadačima koji su Mamića upucali u natkoljenicu u zaseoku Vidovići nedaleko Tomislavgrada, nakon što je obitelj izlazila iz kapelice nakon mise zadušnice na godišnjicu smrti njegovog oca.

  Mamić je pored fotografija svoje ozljede objavio i emotivnu zahvalu svim navijačima koju prenosimo o cijelosti.

  "Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želio bih zahvaliti svojoj obitelji na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vrijeme pokušaja ubojstva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživjela izniman strah na mjestu gdje je preminuo moj otac i gdje se svi skupa dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen. Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb. Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku.

   

  Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju. Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.

  Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači".